top of page

Welkom op onze nieuwe website!

ahhh het is zo ver! Studio athena is live 🎉


Toen in begon met mijn studies grafische vormgeving wist ik het al snel: dit wil ik aan mijn business toevoegen! Ik stootte alleen ook snel op een 'probleem': anke dumez fotografie omvat niet meer mijn gehele aanbod, dus ging ik op zoek naar een nieuwe naam.


Studio athena it is! en omdat ik dan toch bezig was maakte ik ook maar ineens een gloednieuwe website en mengelde ik mijn gehele aanbod en manier van werken door elkaar... oops!


Er gaat dus heel wat veranderen! Ik som het in deze post even kort voor jullie op.


Gedaan met foto's kiezen, jullie krijgen ze allemaal.


Voorheen betaalde je voor een aantal beelden per fotoshoot, vanaf nu betaal je voor de ervaring en krijg je van mij alle beelden afgeleverd. Ik maak voor jullie een grove selectie van de foto's, bewerk deze voor jullie en lever ze meteen af. Ik geef dus een richtlijn door 'minumum ... foto's' neer te zetten, maar jij krijgt alle foto's waar je mooi op staat! (behalve bij mini sessies)


Grafisch ontwerp entered the chat


Vanaf nu kan je ook voor grafische vormgeving bij mij terecht! Ik help je graag met een nieuwe huisstijl/branding, het maken van gepersonaliseerde kaartjes of uitnodigingen en zo veel meer.


een gedetailleerder aanbod fotografie


Ik besloot dat ik verder ga met het fotograferen van mensen! En voegde onder andere een "mommy & me" fotoshoot toe aan mijn aanbod. ook voor brandingfotografie, huwelijken, love shoots en gezinsfotografie kan je bij mij terecht. Meer info over mijn volledig aanbod? klik dan even hier.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page