top of page
Anke - Studio Athena (3 van 3).jpg

hello you!

Ik ben Anke! 22 jaar en zelfstandig fotograaf in bijberoep. Na mijn studies Fotografie aan COLOMAplus te Mechelen ben ik meteen mijn bedrijf studio athena opgestart. Fotografie is mijn passie, ik kan er mijn gevoel in kwijt en krijg enorm veel energie van fotograferen en alles wat daarbij komt kijken. het liefst loop ik een hele dag met mijn toestel rond om alles vast te leggen wat ik tegenkom :)

Ik werk full-time als social media & content manager en vastgoedfotograaf voor een vastgoedkantoor en heb mijn business 'studio athena' in bijberoep opgestart. Eerst onder de naam 'anke dumez fotografie', maar ik merkte tijdens mijn studies grafische vormgeving aan het cva al snel dat ik meer wou doen dan fotografie alleen, en vormde mijn bedrijf helemaal om zodat ik ook grafische vormgeving mee kan aanbieden.

 

Ik houd enorm van gezelligheid en de wintermaanden, en laat stiekem mijn kerstlampjes gewoon het hele jaar door hangen (sorry not sorry)! Ik sta voor positiviteit en vindt zelfzorg énorm belangrijk. Daarnaast kook en eet ik heel graag Italiaans en bak ik veel lekkers - vooral rond Kerst. 

Ik woon momenteel in het gezellige boom, samen met mijn allerliefste, geadopteerde kattin Lotje en hondje Basiel.

 

Wat doe ik nu precies als ik niet met een camera rondloop? Wel… Dat is best wel een moeilijke vraag, want dat is nu eenmaal hoe ik er 4/5 van mijn tijd bijloop... :) Maarrrr ik heb wel nog andere hobby’s! Zo ben ik een echt plantenvrouwtje zoals ze dat noemen, mijn thuisbasis kleurt groen van de binnenplantjes en ik steek veel tijd in de verzorging (en dus vooral het levend houden) hiervan :) Daarnaast ga ik heel graag uit eten met familie en vrienden, quality time is my thing! Ik geniet intens van een gezellige picknick met veel lekker eten en ben een grote fan van de band QUEEN. verder snuister ik graag rond op vintage marktjes en vertoef ik mijn tijd met veel plezier in de natuur.

oohja en spontane tripjes? i'm in!

IMG_3392.JPG
bottom of page