top of page

What I do

fotografie

huwelijk

Wauw, jullie gaan trouwen! Allereerst een hele dikke proficiat <3

Huwelijken fotograferen is één van mijn favoriete bezigheden! I love love, en dat voor jullie mogen vastleggen vind ik een hele eer! 

Als jullie voor mij kiezen als huwelijksfotograaf, doorlopen we enkele stappen naarmate jullie dag dichterbij komt. Eerst plannen we een kennismakingsgesprek in: ik wil alles over jullie (als koppel) weten! Hoe meer ik van alles op de hoogte ben en hoe beter ik jullie ken, hoe persoonlijker ik jullie dag kan fotograferen en de foto's jullie eigen kan maken. 

Voor meer informatie over huwelijksfotografie stuur je me best een mailtje. Vertel me daarin alvast kort iets over jullie zelf en jullie dag.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Wedding shoot 9-09-2021 (90 van 171).jpg
17884779776422370.jpg

all about love

Ook alleen maar lelijke iphone selfies met je lief? Dan is deze fotoshoot voor jou! 

treat yourself en boek een love sessie! we fotograferen een uur op een prachtige locatie en leggen jullie liefde vast. Niet al te veel stijf poseren maar kleine oprachtjes zorgen ervoor dat jullie gefotografeerd worden zoals jullie echt zijn en de fotoshoot een leuk quality time momentje wordt. 

Ook pas verloofde of zwangere koppels zijn hier meer dan welkom.

En euh... Nog een beetje camera schuw? No worries, ik stel jullie met plezier op je gemak!

branding

Je eigen bedrijf? Persoonlijke, professionele beelden tillen alles meteen naar een hoger niveau, en guess what, ik help je daar graag bij!

Ik werk met verschillende pakketten voor branding fotografie, naargelang welk pakket je kiest gaan we aan de slag op basis van een moodboard, We zoeken de perfecte locatie(s), stellen je outfits op voorhand samen en maken er gewoon een keitof momentje van.

regelmatig nieuwe foto's nodig? bijvoorbeeld voor je onmisbare socials? Dan is het "athena'-pakket misschien wel iets voor jou! Klik op de knop hieronder voor meer informatie omtrent prijzen en mogelijkheden.

website (1 van 1)-2.jpg
Sandra & kids (8 van 84).jpg

Mommy and Me

Nieuw!

Wat is er mooier dan de band tussen moeder en kind vastleggen? Klopt, ik weet het ook niet. 

In deze fotoshoot staan mama met haar kindje(s) centraal. We vertrekken een uurtje op pad en gaan langs enkele prachtige locaties waar ik jullie opdrachtjes geef om samen te doen. Zo hebben de kids vaak niet door wat er gebeurt en wordt de fotoshoot een leuke ervaring!

 

Nog een beetje camera schuw? No worries, ik stel jullie met plezier op je gemak!

Janne - 29 april 2022 (10 van 68).jpg

Nieuw!

newborn love

Net bevallen van jullie kleintje? Een hele dikke proficiat <3 Ik hoop dat jullie intens van deze periode kunnen genieten! 

Om hier later naar terug te kunnen kijken, zijn foto's een prachtige en onmisbare herinnering. Ik kom 1 a 1.5 uur bij jullie op bezoek en fotografeer de dagelijkse momenten met jullie pasgeboren wondertje. 

grafisch ontwerp
HuisstijlAnkeDumez1.3-05.png

grafisch ontwerp

nieuw logo? huisstijl? of een volledige branding? super spannend! en ik help je daar graag bij! 

 

voor dit onderdeel van mijn aanbod bouw ik momenteel nog een portfolio op. Genieten van een kleiner prijsje in ruil voor portfolio materiaal? Je weet me te vinden :)

Coming soon

bottom of page